Вихованці “Вовчої Школи” пл. розв. Іра Буртик, пл. розв. Тетяна Пляцок та гетьманський пластун скоб Назар Кудлик долучилися до організації всеукраїнської екологічної акції “Зроби Україну чистою”

Більше сотні юнаків та юначок зі Львова та округи разом зі студентами ЛДУ БЖ та представниками руху ” Екологічний опір” прибирали територію Високого замку.  На жаль, те, що ми побачили під час прибирання парку, було не надто втішним. Більшість жителів міста не задумуються про наслідки, викидаючи обгортки від продуктів, пластикові пляшки, скляні вироби та інші види сміття не у призначених для цього місцях. І хоча було прикладено максимум зусиль, щоб покращити екологічну ситуацію Високого замку, та все ж ще є до чого прагнути.

Екологічна проблема – це не проблема екологія, а проблема культури” – казав Є. Смотрицький. Сподіваємось, що за допомогою проведення  таких акцій ми не лише допоможемо природі, а й відновимо любов до неї у свідомості людей. Закликаємо всіх пластунів проявляти ініціативу, і не лише долучатись до таких акцій, а й організовувати їх там, де цього потребують!

“Акція “Зробимо Україну чистою” мене дуже вразила. Мені сподобалась чітка організація. Сподобалось, що долучилось багато небайдужих людей, які також прагнуть зробити нашу країну чистішою. Хто ж буде прибирати просто так у нас час? Одиниці.” – Марина Левчук, к.ч. 54 ім. Ганки Коренець

Акція “Зробимо Україну Чистою” принесла мені дуже багато вражень, нові знайомства та можливість долучитися до спільного доброго діла. Це було дуже приємно усвідомлювати, що зараз паралельно з тобою прибирають не лише твої побратими у Львові, але й люди по всій Україні. Якщо ми хочемо якогось покращення, то не варто чекати, допоки це хтось подасть нам на блюдечку. Потрібно почати змінювати світ першому. До тебе обов’язково долучаться однодумці, а разом вам вже буде легше іти до мети.” – Христина Качмарик.

Інформацію  подала Іра Буртик

 

 

1 коментар

  1. А я стояла… Що ж мені, кричати?..

    Які мені сказати їм слова?..

    Дівчаточка, дівчатонька, дівчата!

    Цю не співайте, я ж іще жива.”

    “Екологічна проблема – це не проблема екологія, а проблема культури” – казав Є. Смотрицький.

    Чому “казав”? Казав, кажу і казати буду, доки живий. 🙂

    І замість “екологія” має бути “екології” …..

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment