В неділю, 31 березня 2013 р.Б. відбулись сходини Підкарпатської зграї. На сходини прибули Сіроманці з усієї Львівської області, серед них: зграйовий Вовк Євген Матвіїв, Вовки Юрій Леськів, Іван Спринь, Павло Лабінський, Славко Масяк, Куцохвості Олесь Терлецький та Юрко Курило, а також Гостровухи Віталій Яцишин та Назар Кудлик.

Вперше на сходинах побував і новозголошений в курінь Андрій Аврамкін, який юнакував в к. ч. 15 ім. Павла Полуботка. Інші члени зграї з тих чи інших причин, не могли бути присутніми під час недільної збірки.

Ранкові сходини відкрили співом Сіроманського гімну. Після цього нас чекало багато важливих питань. Серед іншого – організація Свята Весни у Львівській окрузі. Після коротких дискусій та обговорення, зграя обрала коменданта Свята Весни 2013, яким став Куцохвостий Юрко Курило, СМ, а інші члени зграї активно долучатимуться до команди проводу. Наступним питанням було відновлення традиції проведення окружного табору Львівської Округи «Тінь Лісу». Цей  проект дуже добре зарекомендував себе серед пластунів округи, тому на сходинах вирішено провести цей табір цьогоріч. Комендантом обрали Куцохвостого Олеся Терлецького. Окрім цього, було активно обговорено важливість участі Куцохвостих і Гостровухів у Лісовій Школі. Наступна зустріч зграї відбудеться в часі Дня Пластової Присяги у Львові.

Двогодинні сходини пройшли непомітно і після закриття кожен з нас повернувся до активної пластової праці в гуртках, куренях та  станицях. СКОБ! Авууу!

Гостровух Н. Кудлик

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment