27 жовтня в Івано-Франківську відбулася рада Карпатської зграї. У раді взяли участь Вовк Володимир Федорак, СМ,  Куцохвостий Віталій Менделюк, СМ та Гостровух Роман Бдайцієв. Після традиційного обміну новинами було розглянуто чотири питання.

Побратими обрали новий провід. Зграйовим став Володимир Федорак, писарем – Роман Бдайцієв, а скарбником – Віталій Менделюк.

Друзі говорили про Вишкіл зимового рятівництва. Вирішили до кінця листопада запланувати програму цього вишколу та провести підготовчу роботу. Вишкіл буде зорієнтовано на членів та симпатиків куреня. Попередній термін проведення – лютий 2011 року. Віталій Менделюк запропонував синхронізувати проведення вишколу з категорійною мандрівкою, яка традиційно проводиться в цей час.

Серед видавничих справ, дискутували щодо брошури з історії Пласту. Володимир Федорак запропонував підготувати таке видання до 100-річчя організації. Оскільки курінь готує цю брошуру, прийнято рішення про надання матеріалів та активну участь членів Зграї у цьому проекті.

Гостровух Роман Бдайцієв

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment