Сіроманці Степової зграї 21 жовтня 2012 р.Б. взяли участь в 4 станичній спартакіаді столиці України. Кожен виконував свою роль – Гостровух Осипчук Дмитро – як виховник гуртка (команди), Гостровух Рябокінь Руслан – як суддя з волейболу та баскетболу, кандидат до куреня Лозбяков Ігор – як вболівальник.

Цьогорічна станична спартакіада приймала учасників з різних куточків України, окрім представників самої столиці, були також присутні Фастів, Слов’янськ, Краматорськ, Лутугіно. Загальна кількість пластунів була за 150. Також був присутній представник асоціації кубічного футболу.

Традиційно все розпочалося з реєстрації та відкриття. Змаги були на різні смаки: кожна команда мала змогу пограти в футбол, баскетбол, волейбол, кубічний футбол, взяти участь в кібертурнірі. Залік відбувався по кожному змагу окремо, а також загальнокомандний. На спартакіаді були присутні всі улади Пласту. Новацтво показало не аби який хист у грі з футболу та “піонерболу”. Грали вони як професійні спортсмени.

Одночасно Сіроманці були задіяні в спартакіаді по різному. Осипчук Дмитро допомагав, давав настанови своєму гуртку (команді). Лозбяков Ігор активно вболівав за наше юнацтво. Рябокінь Руслан займався суддівством різних змагів – баскетбол, волейбол, “піонербол”.

Кожна команда приклала багато сил, щоб перемогти у кожній грі та перемогти у загальнокомандному заліку. Дехто мав перевагу у тактиці, дехто в техніці, але все одно, всі були рівні. Провівши активно цілий день у спорті, ми покращили своє здоров’я та весело провели час.

Традиційно все завершилося закриттям та нагородження переможців.

Писар Степової зграї
Гостровух Рябокінь Руслан

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment