20 жовтня 2012 р.Б. Гостровухи пл.сен.пр. Осипчук Дмитро (писар) та Рябокінь Руслан (комендант) разом зі станичною Слов’янська ст.пл. Шелудешевою Мариною, ЧМаки (бунчужна) організували «міжстаничну аеромобільну розважально-спортивну мандрівку» Києвом під кодовою назвою «М.А.Р.С.М». 

В суботній сонячний день в пластовій домівці «Квест» зібралися пластуни зі станиць Києва, Краматорська, Слов’янська, щоб весело провести час, декодувати загадкову назву, відпочити перед станичною спартакіадою.

Після відкриття провід разом з юнацтвом десантувався на станцію метро «Печерськ», звідки відправилися до першої контрольної точки – Печерської Лаври. По дорозі завітали також в музей Голодомору та до вічного вогню. Протягом всієї мандрівки юнацтво розшифровувало загадкову назву, відповідаючи на різні питання: в переліку яких були питання і на історичну тематику і про всесвітній скаутинг взагалі, і про ЮМПЗ, наприклад: які є відзначення в Пласті, як звати польських скаутів, які були підтабори на ІІ етапі ЮМПЗ та інше.

Завітавши на територію Печерської Лаври, учасники мандрівки відвідали ближні печери, де з великою цікавістю пройшли підземелля. Наступною точкою був Маріїнський парк. Мандруючи ним юнацтво побачило архітектуру державного та місцевого рівня – Верховну раду України, Маріїнський палац, вертолітний майданчик, стадіон ФК «Динамо», міст закоханих.

Пройшов крізь парк, учасники мандрівки мали відпочинок до тих пір поки не дійде їх черга в музей (третя контрольна точка). Під час того всі мали перекус та катання на роликах. По тому, ще в світлу пору дня, зачекавши 1,5 години, нарешті потрапили до музею. Там була організована весела екскурсія, де кожен зміг відчути принади водного життя – пройти через каналізацію, побувати в акваріумі з рибами, залізти в унітаз, опинитися всередині великої бульбашки, та інше. Вийшовши з музею юнацтво відразу поринуло ще в одну принаду – вечірній Київ. Вони пройшлись від Європейської площі, крізь Майдан незалежності, по вулиці Хрещатик, потім через великий підземний торгівельний центр (саме тут вони до кінця розгадали загадкову назву мандрівки), та невеликим переїздом на тролейбусі учасники мандрівки опинилися знову в домівці, де відбулося закриття та вручення відзначок.

Загалом мандрівка дуже сподобалася всім учасникам, адже вона на всі 150 % виявилась міжстаничною розважально-спортивною.

Більше фото в соціальних мережах VK  і Facebook 

Писар Степової зграї
Гостровух Рябокінь Руслан

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment