20 жовтня 2012 р. Б у м. Рудки уже третій рік поспіль відбувся станичний Вишкіл діловеденя та впоряду. Вишкіл відбувався у приміщені Рудківської міської ради. Щоразу організатори намагаються зробити вишкіл більш цікавим та різноманітним.

Юнаки та юначки прослухали багато гутірок таких як: провідництво, ораторське мистецтво, впоряд, пластові відзначення та перестороги, планування, історія Пласту та інші. Гутірки відбувалися не у вигляді лекції чи уроку, кожен інструктор активно співпрацював з юнацтвом, тим самим зацікавлюючи їх. Кожне заняття завершувалось веселою тематичною грою, яка допомагала засвоювати їм отримані знання. Серед інструкторів були Куцохвостий Я. Масяк, СМ і Гостровух Ю. Курило.

Під час смачного обіду учасники вишколу переглядали фотопрезентацію станиці. На завершення було проведено опитник, першуном вишколу став пл. прих. Ігор Лей показавши добрий результат. Закінчився вишкіл видачею посвідок учасникам та подяк співорганізаторам вишколу.

Маємо надію на учасники вишколу здобули нові знання та вміння, які допоможуть їм у подальшому пластовому та не пластовому житті.

За матеріалами Пластового порталу

 пл. розв. Остап Стопець

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment