26-28 жовтня 2012 р. Б. Гостровух Осипчук Дмитро, кандидат до куреня пл. сен. прих. Лозбяков Ігор разом з юнацтвом гуртків «Жеребці» та «Черв’ячки» куреня ч. 75 ім. Героїв бою під Крутами прийняли участь у змаганнях з Трейл орієнтування та Темп-О у місті Дніпропетровськ.

Чудове місто на величній річці України Дніпро прийняло: Командний чемпіонат України з багатоборства, Чемпіонат України з Темп-О, Кубок України (9-10 етапи) і Кубок України Темп-О (4 етап). Організаторами виступили: Державна служба молоді та спорту України, Федерація спортивного орієнтування України, Управління у справах фізичної культури та спорту Дніпропетровської облдержадміністрації, Федерація спортивного орієнтування Дніпропетровської області.

В Дніпропетровську Київську команду гостинно прийняв міський осередок Пласту, за що всі висловлюють щиросердечну подяку. Перед початком змагань пластуни влаштували собі прогулянку містом. Всі побачили цікаві місця та архітектуру. Також юнаки відвідали набережну, де думками порівняли її з набережною столиці України. Перший день змагань відбувся в міському парку ім. Т.Г.Шевченка. В ньому відбулась дистанція з Темп-О. Кращі результати показали: серед юнацтва – Шоп’як Станіслав (гурток «Жеребці», курінь ч.75 ім. Героїв бою під Крутами), посівши 1 місце та Марченко Богдан (гурток «Черв’ячки», курінь ч.75 ім. Героїв бою під Крутами), посівши 2 місце серед всіх хлопців та дівчат до 18 років; серед дорослих – Осипчук Дмитро, посівши 5 місце серед всіх чоловіків та жінок після 18 років.

Другий день змагань проходив з Трейл орієнтування на середніх дистанціях в мальовничому місці «Запорізька балка». Юнаки основну дистанцію подолали з веселим настроєм та з надією на перемогу. Кращі результати показали: серед юнацтва – Марченко Богдан(гурток «Черв’ячки», курінь ч.75 ім. Героїв бою під Крутами), посівши 1 місце серед всіх хлопців та дівчат у віковій групі до 14 років; серед дорослих – Мартинчук Євгеній(гурток «Жеребці», курінь ч.75 ім. Героїв бою під Крутами), посівши 3 місце серед всіх чоловіків та жінок у віковій групі 18 років.

Третій день змагань відбувався з Трейл орієнтування на подовжених дистанціях в не менш красивому місці «Коса «Перемога»». Кращі результати показали: серед юнацтва – Васильєв Едуард(гурток «Черв’ячки», курінь ч.75 ім. Героїв бою під Крутами), посівши 1 місце серед всіх хлопців та дівчат у віковій групі до 14 років; серед дорослих – Мартинчук Євгеній(гурток «Жеребці», курінь ч.75 ім. Героїв бою під Крутами), посівши 3 місце серед всіх чоловіків та жінок у віковій групі 18 років.

Загалом змагання всім дуже сподобалося, адже кожен проявив себе та поглянув на своїх суперників.

Писар Степової зграї
Гостровух Рябокінь Руслан

 

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment