Іменування ГостровухамиПід час Крайового апробаційного екологічно-вишкільного табору «Вовча Школа – 2013» відбулися, вже традиційно, неформальні сіроманські сходини.

У суботу, 10 серпня, на Урич з’їхалися побратим зі Степової, Подільської, Карпатської та Підкарпатської зграй. Зустріч стала чи не найчисельнішою, якщо взяти до уваги подібні сходини у попередні роки. Приємно, що цього разу Сіроманці прибули не лише одноосібно, а з дружинами, дітьми. Отож сіроманська зустріч в рамках «ВШ» вже стає гарною традицією, з ознаками родинної.

Протягом дня ми мали чудову нагоду поспілкуватися з таборовиками, помандрувати неповторними урицькими околицями, гарно провести час і досхочу поспівати під час вечірньої таборової ватри. Звичайно ж, було й приготоване на вогнищі традиційне сіроманське блюдо.

Хоча й зустріч звемо неформальною, важливий і урочистий момент все ж відбувся. Справа в тому, що одним з місць іменування на Сіроманські ступені є саме «Вовча Школа». Отож на Уричі того вечора наше курінне коло поповнили друзі Ігор Дрогобицький з Івано-Франківська, Андрій Аврамкін зі Львова та Іван Заяць з Рудок. Вітаємо їх у нашому дружньому середовищі і бажаємо приємного спілкування у Сіроманському колі.

Стежовий провід

 

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment