В столиці України 3 березня 2013 р. відбувся КВДЧ ч.25 для старшого юнацтва. Інструктором, бунчужним та організатором був Гостровух Рябокінь Руслан зі Степової Зграї. В першу неділю весни до Києві приїхали старше юнацтво з восьми станиць: Дніпропетровськ, Зборів, Київ, Краматорськ, Лутугине, Львів, Тернопіль, Харків – загалом 20 учасників. Провід КВДЧ:  комендант ст. пл. Лущенко Тетяна, Гр; бунчужний ст. пл. Рябокінь Руслан; писар  ст. пл. Шелудешева Марина, ЧМаки.

Протягом дня пластуни мали гутірки, які дали чітке розуміння переходу з УПЮ в УСП, про життя в природі для УСП, про відзначення та перестороги, обов’язки та права дійсних членів згідно статуту МО «Пласт – Національна скаутська організація України», та багато інших цікавостей. Весь час проходив на високому позитивному рівні, учасники вишколу мали гарних рівень знань та з легкістю його проявили.

Відповідаючи на опитники, яких було два – один після обіду, другий перед закриття, більшість показала, що готове перейти до УСП та стати дійсними членами з новими знаннями, які надали їм інструктори: пл. сен. праці Юзич Юрій, ОЗО; ст. пл. Лущенко Тетяна, Гр; ст. пл. Рябокінь Руслан; ст. пл. Шелудешева Марина, ЧМаки; ст. пл. скоб Волонюк Тарас, ОЗО; ст. пл. Мороз Олеся, Гр.

Першунство розділили (список за алфавітом, у них однакові бали):

  • ст. пл. прих. Руслан Залізняк (Лутугине)
  • пл. вірл. Анастасія Крив’як (Львів)
  • пл. скоб Назар Косендяк (Львів)

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment