І тут, і там

Табір! Готуйсь! Ау-у-у!!!

Так розпочинався таборовий день Станичного Новацького Табору «Школа Пригод Малого Вовчика», яке проводила Станиця Бучач. Табір проходив на території Колегіуму «Знамення» в с. Зарваниця, Теребовлянського району, Тернопільської області.

З 11 – 19 червня 2015 р.Б. Бучацьке новацтво разом із своїми виховниками та проводом на чолі комендантом братчиком Ведмедем в особі пл.сен.пр. Володимира (о.Елевтерія, ЧСВВ) Геншляка, СМ і братчика бунчужного пл.сен.пр.Володимира Зазулі, СМ та «нічної» пташки сестрички писаря ст.пл. Оксани Білявської, перебували у славетні Школі Пригод Малого Вовчика. Справді діти кожний день переживали свою особисту таборову пригоду. Кожна година була чітко з планована і заповнена різними майстерками, іграми та теренівками, танцями – бансами, вмілостями, мандрівками до лісу і до Теребовлянського замку. Ні хвилиночки вільного часу, лише після обідня тиша та нічний відпочинок.

Для когось це був перший новацький табір, а для когось другий, як не прикро, а для когось і останній, а дальше розпочнеться юнацьке пригодницьке життя. Тому встигай і насолоджуйся пригодами. Так як діти трошки звикли до «панельного» життя у своїх лігвах, а школа Малого Вовчика – це справді не комфортабельний готель. Діти вчилися порядку і дисципліни, а також взаємного життя в спільноті. Мешкаючи у справжньому лігвиську разом із малими лісовими мешканцями: Вовчицями, малими ведмедями – Грізлі, небесними Ластівками та невгамовними Блискавками. Ці останні справді були на «електризовані», бо їх було мало, але чути на цілий табір.

Кожний таборовий день закінчувався тихеньким «храпом» у своїх ліжечках, але приходив Вовчик (у вигляді Виховників), до кожної дитини і робив точкування у вигляді різнокольорових вовчих лапок над кожною дитиною, оцінюючи її старання і поведінку.

Якщо чесно, то час пройшов швидко, новацтву було сумно полишати табір, бо в таборі вчать жити разом і допомагати один одному.

У їхньому житті це табір зостанеться дійсно гарним проведеним часом із користю та відпочинком, а також, наскільки він чи вона ввічливі, витривалі, дисципліновані, слухняні та сильні духом.

Табір, розхід! Ау-у-у!!!

 Братчик Ведмідь

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment