І тут, і там

Велика Рада Плем’я відбулася від 31 липня до 2 серпня 2015 на посілості «Тризуба» біля Філаделфії.  Участь взяло 20 Сіроманців.  Рада почалася в п’ятницю товариської зустрічі.  В суботу вранці Племінний Юрій Годованець відкрив Велику Раду Сіроманським гімном та кличем «Аву!».  Опісля Племінний Провід  перевів  надання племінного признання Вовкам А. Зваричу, Х. Бею, П. Гадзевичу, А. Лесюку та Ю. Гайді.

Плем’я відзначило Героїв, які віддали життя в боротьбі за Батьківщину однохвилинною мовчанкою.  Предсідником Ради вибрано Вовка Мирона Баб’юка, а писарем Вовка Павла Гадзевича.  Племінний прочитав привіт від Української Стежі.  Під час Ради  два Куцохвості: Матей Ловелл та  Олесь Пілецький, стали Вовками;  два кандидати Адріян Галяревич та Марко Мулик стали Гостровухами. Плем’я зростає! З недавно зголошеними  кандидатами в Україні, США, та Аргентині,  число Сіроманців доходить до дев’яносто.  Хронологічна листа вовків майже закінчена та апробована Стежами.  Від тепер кожний новоіменований Вовк одержить своє порядкове число. Вовк Андрій Зварич докінчує працю на «Довідником».  Сподіваємося невдовзі будемо могти розіслати його членам Плем’я. Усі правила подані в «Довіднику№  як наприклад атрибутика, вимоги прийняття, переходу зі ступеня на ступень, обов’язки членів і тим подібне буде правосильним як подано в «Довіднику».

Знайшли час і на відпочинок, під час якого  сеніори грали так званий «вифл-бол» проти старших пластунів.  Помимо завзятої боротьби, старші пластуни побороли сеніорів вислідом 9:6.  А ввечері була ватра, під час якої Вовк Юрій Клюфас розповів опис очевидця про нещасливу мандрівку нашого патрона Андрія Гарасевича.

В 10:30  вечора Племінний закрив Раду  пластовим кличем «СКОБ» та Сіроманським «Аву!».  Опісля присутні відспівали «Сіріли у Сумерках» та  «Ніч Вже Йде».

Написав Жі-Жі

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment