І тут, і там

14 серпня 2015 року завершив свій «політ» виховно-вишкільний табір осередку Хирів «Перо Білохвоста 2015», який відбувався в урочищі «Під замком Гербута» поблизу с. Тарнава Старосамбірського р-ну Львівської області. Зважаючи на 150-ту річницю з дня народження Митрополита Андрея Шептицького у перші дні таборування юнаки та юначки здійснили паломництво у Добромильський монастир, в якому Блаженний Андрей розпочинав свою душпастирську діяльність, де помолились на Святій Літургії, а також, з дозволу отців-монахів, відвідали келію.

Військово-практичний вишкіл у древньому замку Гербута включав скелелазіння та стрільбу з пневматичної зброї. Різноманітні квести, теренівки, дні самоврядування, мистецько-фольклорний захід «Українське весілля» та решту елементів програми проходили весело, цікаво та завзято.

На завершення табору провід організував показ українського фільму «Поводир» у кінотеатрі м. Хирова, після перегляду якого учасники, а разом з ними і місцеві жителі з міст Хирова та Добромиля мали змогу поспілкуватись з головним героєм фільму пластуном Антоном Гріном.

Комендант Вовк Олесь Терлецький

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment