28.04-02.05.2012 року Божого Сіроманці Степової зграї Гостровухи Осипчук Дмитро та Рябокінь Руслан разом зі своїм юнацтвом прийняли участь у Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування (Тр-О) в с.Тимченки Харківської області.

Все розпочалося з веселого переїзду потягом зі столиці України до Харкова, під час якого нас періодично відвідували місцеві жителі потягу (таракани). 29.04.2012 р. Б. після «спокійної :)» ночі, прибувши в центр змагань, ми розтаборувалися та вирушили на першу дистанцію змагань. Для декого з юнацтва це було перше знайомство (побачення) з Трейл-орієнтуванням на практиці у великому масштабі. Фінішувавши, ми мали небагато часу на відпочинок, оскільки настав час вечері та розгляду помилок, зроблених під час проходження дистанції. По тому стали відомі результати першого дня змагань.

Найкращі результати серед нас показали: юнак гуртка ч.3 «Жеребці» куреня ч.75 ім. Героїв бою під Крутами Мартинчук Євгеній (виховник Гостровух Осипчук Дмитро), посівши 5 місце у загальному заліку, та водночас 1 місце у віковій групі від 16 до 18 (Ч-18) років (хоч йому 14 років) серед хлопців, тим самим виконавши вимоги спортивного розряду – Кандидата у майстри спорту України зі спортивного орієнтування. Гостровух Рябокінь Руслан – посів 1 місце у віковій групі від 18 до 20 років (Ч-20) серед хлопців, а Гостровух Осипчук Дмитро – 4 місце в елітній групі (Ч-21Е), серед чоловіків. Після напруженого дня та нищівної атаки комарів, не обійшлося й без алярмів, під час якого деякі з юнаків вперше відчули, що то є насправді, а не на словах. І від цього усі отримали масу задоволення.

30.04.2012 р. Б. всі вирушили на нову дистанцію з певними очікуваннями, та вже отриманими враженнями. Цього разу завдання були більш складнішими та непередбачуваними. Фінішувавши, знову з’явилося трохи часу на відпочинок. Ми вдало сходили на купіль, де кожен зміг відновити свої сили та весело провести час. Ввечері ми, як завжди, приготували вечерю та розібрали помилки дистанції.

01.05.2012 р. Б. на нас очікував зовсім інший формат змагань (Тем-По). Вранці ми провели інструктаж з даного підвиду змагань, розглянули велику кількість запитань та частково зібравши табір, вирушили на дистанцію. Після неї частина учасників чемпіонату відправилася на купіль та відпочинок, решта залишалася в таборі та очікувала нагородження. Після обіду відбулося нагородження учасників змагань за перші дві дистанції, повне згортання табору та переїзд від центру змагань до першої столиці України. Прибувши до Харкова, ми мали деякий час аби прогулятися неподалік залізничного вокзалу та закупити щось смачненьке у потяг.

Мандрівка закінчилася спокійним переїздом до Києва, а потому по своїх домівках :).

Писар Степової зграї
Гостровух Рябокінь Руслан

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment