8 жовтня 2011 року на пластовій домівці по вул. Шептицьких, 16, що у Львові, відбувся черговий, 10 Ювілейний пластовий з’їзд Львівської округи Пласту НСОУ.  З’їзд зібрав 27 делегатів із правом ухвального голосу з таких станиць як Красне, Судова Вишня, Сколе, Сокаль, Рудки, Самбір, Старий Самбір, Броди, Жидачів, Хлівчани, Червоноград.

В програмі ОПЗ були звіти уступаючого та переобрання окружного проводу, окружної пластової ради, таборової комісії, обговорення стану справ в Львівській окрузі, прийняття резолюцій та плану праці на наступну каденцію.

Учасниками найважливіших сходин року для округи було і троє Сіроманців: Вовк І. Спринь, СМ, Куцохвості Я. Масяк, СМ та Є. Матвіїв, СМ. Делегати з’їзду жваво дискутували та обговорювали пластову діяльність в Львівській окрузі,  було запропоновано ряд резолюцій та напрямків діяльності.

Було акцентовано також на постійному моніторингу виконання Стратегії розвитку Пласту, яка була прийнята на минулорічному окружному пластовому з’їзді. Важливою подією стала участь у ювілейному з’їзді новоствореної станиці Старий Самбір.

Після надання абсолюторію, делегати обрали новий склад окружної пластової старшини:

  • Голова ОПС – ст. пл. Петро Борис, СМ
  • Заступник голови ОПС, референт розвитку – ст. пл. Л. Журко, СВ
  • Референт фінансів – ст.пл. Юліанна Базарник, СВ
  • Референт УПН – ст.пл.прих Галина Матвіїв
  • Референт УПЮ – ст. пл. прих. Олена Бондарук
  • Референт УПС – пл. сен. Галина Єременко, Войн.
  • Референт УСП – ст. пл. Микола Бовкіт, ЛЧ
  • Референт преси та інформації – ст.пл.прих. Оксана Яцюк
  • Голова ОПР – ст.пл. Маріанна Бобко, ЧХ

Члени ОПР: ст. пл. скоб В. Шипівдич, ст. пл. Н. Масяк, ст. пл. Я.Масяк, СМ, пл. сен. О. Яблонська.

В часі ОПЗ відбулось ще кілька приємних моментів. Куцохвостому Славкові Масяку, СМ було надано ІІІ відзначення УСП “Грамота вирізнення” за активну діяльність на посаді станичного Рудок і розбудову цього осередку.

А перед ювілейним ОПЗ відбулась ще одна важлива для куреня подія: Куцохвостого Євгена Матвіїва, СМ було обрано станичним Станиці Сокаль!

Стежовий Провід щиро вітає побратимів із таким високим визнанням їхнього авторитету та бажає наснаги, сил та успіхів у праці над розвитком осередків та Львівської округи!

Скоб! Авууу!

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment