Другого жовтня у Львові відбулася Рада Підкарпатської зграї Великого Племені Сіроманців. Участь в раді взяли Вовки: Іван Спринь та Павло Лабінський; Куцохвості: Євген Матвіїв та Петро Борис; Гостровухи: Віталій Харук, Тарас Олійник, Володимир Посівнич, Юрій Курило, Роман Пукач та Віталій Яцишин.

Зграйова рада відбулася в районі Сихів, поблизу пластової домівки, бо саме тут була можливість вдало реалізувати всі заплановані активітети, а саме: провести футбольний матч з метою підготовки до участі в крайовій спартакіаді, провести раду та переобрати провід, влаштувати дружню трапезу.

По приїзді на місце збору, Підкарпатці вирушили до Сихівської гімназії, в залі якої і мав відбутися запланований футбольний матч. Після невеличкої розминки побратими поділились на дві команди і розпочали завзяту гру, в якій перемогу здобула команда Сіроманців :). З головою поринувши у змагання, ми й не зчулись, як проминули дві години, а отже прийшла пора переходити до Ради. Ділячись враженнями від гри та планами щодо спорту на майбутнє, всі рушили то Зубрівського лісу, для проведення головних сходин Підкарпатців цього року.

В часі Ради Сіроманці прозвітували про діяльність за рік, було визначено пріоритети на наступний рік, та, після надання  абсолюторію, було обрано новий провід. Зграйовим став Куцохвостий Петро Борис, СМ.  Було прийнято багато рішень, як щодо пластової діяльності зграї, так і щодо спільного відпочинку та дозвілля.

Врешті з офіційними розмовами було покінчено, і всі отримали змогу побалакати одне з одним та підкріпитися смачним шашликом.  Як це завжди буває, час за дружніми балачками минув непомітно, і настала пора розходитись. Проте всі залишились задоволеними зустріччю з друзями та отримали величезну порцію натхнення.

P.S. Підкарпатська зграя бажає Гостровуху Роману Пукачу щасливої дороги до місця військової служби та успішного її відбуття. Успіхів, Друже!

Писар Підкарпатської зграї
Гостровух Яцишин Віталій

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment