Песиміст завжди спить з ножем під подушкою.
Оптиміст теж – раптом хто-небудь з тортиком прийде?

З 26 червня по 7 липня на Старосамбірщині, в культовому пластовому урочищі Левурда, відбувався станичний виховно-вишкільний табір станиці Самбір “СТО” – Самбірський Табір Оптимістів. Окрім місцевих пластунів на табір прибули гості зі Львова, Рудок, Жидачева та Сокаля. Табір був надзвичайно яскравим, веселим та життєрадісним. Кожен учасник старався бути затятим оптимістом, своєю посмішкою запалював серця інших. Комендантом табору був Гостровух Тарас Щепаняк. Активно допомагали йому у проведенні Сіроманці: Гостровухи В.  Посівнич, Ю. Курило та О. Терлецький. 

Програма табору була різноманітною, та найбільше учасникам запам’яталась смуга перешкод, водна війна, переправа, день навпаки та робінзонада. Особливо хочу відмітити останню: гуртком збудувати шелест і заночувати в ньому всім разом – це круто! 😉 Також учасників зацікавили і ступені, яких вони мали досягнути, (починаючи від зануди, закінчуючи оптимістом), день самоврядування, де маленькі оптимісти мали змогу побувати у “шкурі” проводу.

Та найбілішим сюрпризом для учасників стала польова сауна, на побудову якої витратилось чимало часу та зусиль, але воно було того варте. В останню ніч табору Пластову Присягу склав Ференс Роман. З визначною пластовою поставою цей табір пройшли такі оптимісти, як Андрій Аврамкін, Анжела Селеман, Оля Гулей, Богдана Паньків та Роман Ференс.

Кожен день був насичений новими враження та емоціями, не завжди було легко, але всі старались справлятись, завдяки вмінню долати перешкоди з посмішкою. Нехай поганий настрій та незгоди не роблять вам в житті погоди, які б життєві ситуації не траплялись на вашому шляху приймайте їх з легкістю, посміхайтесь та даруйте теплу іскру вашої посмішки кожному! 🙂

Нагадаємо, що в часі табору відбулась зустріч Сіроманців.

За матеріалами Пластового порталу

пл. уч. Анастасія Сорокіна

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment