Порівняно недавно похідне знамено “Сіроманців” Метропольної стежі примандрувало в Україну. Відтоді цей наш стяг додавав снаги Сіроманцям на рідних теренах у мандрівках, його урочисто піднімали на щогли таборів “Вовча Школа” у 2006, 2007 та 2009 роках. Але невпинним є час, і виникла потреба мати два похідні знамена. Адже Метропольна стежа нещодавно поповнила свої лави трьома молодими Куцохвостими, які не менш активно, аніж друзі з України, мандрують і таборують.

Як повідомив Вовк Юрій Годованець, Куцохвості Христофор Бей та Андрій Зварич взяли участь у Святі Весни на пластовій оселі “Писаний Камінь”, що неподалік Клівленда. Ця традиційна таборова зустріч проходила 29 – 31 травня і зібрала більше 250 пластунів. Саме там наші побратими вперше за деякий проміжок часу знову тримали у руках Сіроманське похідне знамено, яке майстерно виготовила дружина нашого славного побратима з Метрополії Вовка Юрія Годованця пані Оксана.

З цієї нагоди провід та усі Сіроманці Української стежі вітають побратимів Метрополії і бажають, щоби нове похідне знамено гордо майоріло, об’єднуючи довкола себе нових і нових побратимів!

Скоб! Аву-у-у!

Провід Української стежі “Сіроманців”.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment