І тут, і там

Хирівські сіроманці ось уже вкотре проводять станичний табір. Цього року місцем проведення табору стало урочище Смеречина, що неподалік села Терло, тематика табору – УПА. Проте, комендант Наталя Прунчак і ад’ютант (заступник по програмі) Гостровух Петро Віняр вирішили здивувати гутірками із застосуванням сучасних технологій: квадрокоптер та гелікоптер на радіоуправлінні. Окрім цього діти самі складали планери і запускали їх застосовуючи принципи аеродинаміки. Ще однією новинкою було запровадження грошової системи «бофонів», які вони отримували за активність у таборовому житті, та за них таборовики радо купували солодощі.

Не порушуючи традиції Вовк Олесь Терлецький зробив смугу перешкод з використанням елементів техніки пішого туризму і організував крутезний лисячий біг дистанцією у 3 км.

Ну і, звичайно ж, не обійшлось без несподіванок – через зливу в передостанній день табір був змушений переїхати у школу, що знаходиться в селі неподалік. Та навіть злива і негода не завадили пластунам залишитись щасливими та задоволеними від їхніх традиційних щорічних розваг – станичного табору.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment