І тут, і там

З 22 – 29 червня 2017р.Б. для Бучацької Станиці відбувся Новацький табір «Троляндія: щастя в середині у кожного з нас». Так як кожного року, так і тепер провід табору очолив комендант братчик Ведмідь, він же Вовк Володимир Геншляк, СМ., а також Куцохвостий Святослав Павлишин, СМ. – виховник рою та інструктор з вмілості.

На таборі були не тільки Сіроманці, але і наші подруги «Ластівки» та інші виховники. Справді як підказує досвід, гарний провід – це запорука гарного табору та взаємо розуміння і підтримки.

Табір пройшов в с. Зарваниця, Теребовлянського р-н., Тернопільської обл., на території Колегіуму «Знамення», на якій можна не тільки гарно відпочити, але провести час з користю, як для тіла так і для душі. Бо саме програма була настільки насичена і переповнена, що новацтво ледве встигало бігати від одного заняття до іншого. Привілей бути Тролем – це бути найактивнішим в співі, іграх, в майстерках та ОБНІМАШКАХ!

Не зважаючи на те, що час-від-часу «плакали» хмарки, табір пройшов на УРА! Чому? Бо це було видно по лицям задоволеного новацтва. А якщо задоволене новацтво, то і задоволені виховники та провід табору. Бо найбільша радість для Коменданта – це бачити радісне та усміхнене лице своїх таборовиків і задоволене лице батьків після закінчення табору.

 

Братчик Ведмідь,

він же Вовк Володимир (о.Елевтерій, ЧСВВ) Геншляк, СМ.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment