І тут, і там

22-23 серпня 2014 р. Б. у Чернівцях відбулася Рада Подільської Зграї Української Стежі Сіроманців, у якій взяли участь: Ігор Наконечний, Андрій Канак, Володимир Зазуля, о. Елевтерій і Святослав Павлишин.

У місті відвідали багато визначних пам’яток культури: Резиденцію православних митрополитів Буковини і Далмації, Вірменську церкву, Міську ратушу, Миколаївську церкву, Художній музей, Палац Юстиції, Турецьку площу, «П’яну церкву» (з крученими куполами), Будинок Корабель, вулицю Ольги Кобилянської.

Після екскурсу відвідали домівку Чернівецьких пластунів, забравши речі перейшли на нову домівку де і мала відбутися Рада.
Перекусивши і зігравши в кубиковий футбол ми взялися розповідати про плани на наступний рік зокрема йшлося про розширення Сіроманського курення про прийняття нових осіб, про табори і вишколи. Наприкінці обрали нового зграйового – пл.сен.прих. Володимира Зазулю. Після цього настала тиха година.
Зранку ми привітали один одного з Днем Державного Прапора України і зробили спільну фотографію з прапором на фоні домівки і, попрощавшись, розїхались.

пл.уч. Святослав Павлишин (станиця Бучач)

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment