О 19 годині на Пластовій домівці на Сихові зібралось близько 30 – ти учасників Вовчої школи 2012 та 2013 років. Усі вони прийшли туди не просто так, а для того аби згадати усі миттєвості табору, поспівати рідних вовчому серцю пісень, зустрітись із своїми таборовими друзями та відпочити від сірих буднів.

Цікаву програму та смачні перекуси для усіх учасників підготували першуни цьогорічної ВШ. Тому кожен мав можливість знайти собі забаву до душі та смачно перекусити.

Але ж хто ж розкаже краще, як не самі учасники дійства?

“Дуже рада була зустрітись зі своїми вовчиками. На Вовковиї ми багато розмовляли, пригадували те, що було на таборі, сміялись і просто відпочивали в нашому сімейному колі. Після всіх цих осінніх буднів так приємно було собі нагадати ті теплі моменти таборування, які будуть мене зігрівати протягом подальшого пластового року.” – Наталя Заблоцька.

“Вже з перших хвилин ВовкоВию, ми зрозуміли, що нас чекають веселі співи під гітару та цікаві розмови у великій вовчій сім’ї. Атмосферу зустрічі підігрівали жарти й спогади, які мали місце на усіх ВШ. Гадаю, що ця зустріч, була, мабуть, найкращою пригодою за осінь 2013 року!” – Юра Сиротич.

“Зустрічі з друзями – це завжди приємні переживання. Тішуся, що традиція проведення ВовкоВию живе, бо це доказ того, що наша дружба після табору лише міцнішає!” – Іван Спринь.

А на завершення хочеться побажати усім, для кого ВШ це не просто табір, берегти у своєму серці іскринку вовчої любові до своїх таборових друзів! Аву-у-у!

Руслана Романюк

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment