Сіроманський капелюх5 Червня 2014 р.Б. Сіроманці Підкарпатської зграї збіглися для іменування Володимира Процюка (Капітошки) та для прийняття в курінь нового кандидата Ярослава Семерака.

Іменування було дійсно довгоочікуваним, адже рішення про надання Володимиру Процюку ступеня Куцохвостого було прийняте ще восени на Курінній раді. Але як то кажуть в народі: “Треба на курінні ради їздити” і так як виконання церемоніалів іменування не можливе через Skype, тому ця процедура трішки затягнулася.

Власне 5 червня у теплому дружньому колі, сіроманці здибалися у Львові, а саме у Стрийському парку, де і провели церемоніали іменування Володі Куцохвостим.

На цьому церемоніали не закінчилися, адже у сіроманське коло прийшло поповнення – ст. пл. Ярослав Семерак виявив ініціативу доєднатися до нашого кола. Тому при цій зустрічі ми прийняли нового побратима та надали Ярославу ступінь Гостровуха.

Загалом зустріч відбулася у теплій веселій обстановці. Бажаємо новому Куцохвостому та Гостровуху впевненості, терпіння та плідної праці.

Куцохвостий Назар Домбровецький, СМ
Фото: Вовк Тарас Щепаняк, СМ

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment