Нарешті зібралися15 жовтня 2013 р.Б. Степова зграя провела раду у бізнес-центрі «Парус». Зважаючи на велику завантаженість кожного члена зграї, зібралось небагато, але все ж таки кворум.

Зграйову раду традиційно відкрили Пластовим і Сіроманським кличами СКОБ! та Аву-у-у! та гімном Сіроманців. Далі кожен розповів про особисті успіхи протягом року, що минув. Дехто розповідав більше про пластові осяги, а дехто – про одруження, дехто – про сучасні технології. У кожного рік пройшов немарно :).

По тому настав час «Прикритися куцим хвостом», де всі заслухали звіти проводу зграї. Зокрема, скарбник (Борислав) – доповів про стан скарбниці, зграйовий (Сергій) – загалом про свою та зграйову діяльність, писар (Руслан) розповів про дотримання книги писаря, вхідні та вихідні листи в зграю, та іншу свою діяльність.

Четвертою точкою ради стали «Відзначення», де було прийнято рішення рекомендувати куреню надати(подати до відповідних булав) відзначення двом членам зграї.

Наступною важливою точкою стали «Вуха догори», де була висловлена довіра минулого проводу, обравши його на наступний рік:

  • Зграйовий – пл.сен. Летенко Сергій, Вовк
  • Скарбник – ст.пл.скоб Ларін Борислав, Куцохвостий
  • Писар – ст.пл. Рябокінь Руслан, Гостровух

За тим настав «Рик вовка-сіроманця», де планували заходи на наступний рік. Обговорюючи жваво як корисно ми можемо допомагати іншим, вирішили провести небагато, але важливі заходи.

Швидко плине час на таких зустрічах, і як би не хотілося, але настав час закриватися. Тож, раду було закрито Зграйовим пластовим «СКОБ!» та сіроманським «Аву-у-у!».

Знов той же писар зграї
Гостровух Рябокінь Руслан

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment