Сіроманці Степової зграї взяли участь у святкуванні Дня станиці Київ 18 листопада 2012 р.Б., якій вже виповнилось 23 роки. Як було зачитано в наказі кількість учасників заходу було: «багато». Серед них, зокрема, були і Гостровухи – Осипчук Дмитро, Лозбяков Ігор, Рябокінь Руслан та зацікавлений ст. пл. Далявський Богдан.

Цьогорічне свято проходило в стилі 60-х, з акцентом на рок-н-рол. Все традиційно розпочалося з відкриття, яке трішки затягнулося. По тому розпочалися активітети: «Танці», «Ігри», «Медіа» та інші. Зокрема, активітет «Ігри» проводили Сіроманські старшопластуни Рябокінь Руслан та Далявський Богдан. Розказали правила ігор та власним прикладом показали як грати пташатам, новацтву, юнацтву та старшопластунам, які зуміли порозумітися між собою і цікаво та весело провести час.

Пройшовши всі активітети та зібравшись разом, всім виховникам та виховницям, братчикам та сестричкам було вручено іменні магнітики в різних номінаціях: Осипчуку Дмитру – «Приборкати диких жеребців? Та я цим кожного тижня займаюсь!», Рябокіню Руслану – «Чемпіон вормікс 80-го левела».

Задоволені отриманими номінаціями всі перешли до перегляду презентацій різних юнацьких куренів, новацьких гнізд та пташат. Кожен зміг пригадати цікаві кадри з пройденого року: хтось побачив себе на таборі, хтось – на вишколі, хтось – на мандрівці, сміху було вдосталь. Затим, прослухавши виступ деяких пластунів, всі перемістилися до не менш захоплюючого дійства – запалювання свічок та поїдання смачненького тортика. До солоденького, як бонус, йшов квас, який було надано благодійним фондом за підтримки Вовка Летенка Сергія, СМ.

Гостровух Рябокінь Руслан

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment