І тут, і там

Цього річний Вишкіл Булавних для Новацьких Виховників пройшов у місті Тернополі, комендантом якого була пл. сен. дов. Наталя Юзик. Серед інструкторів був і пл.сен.пр. Вовк Володимир (о.Елевтерій) Геншляк, СМ., а також учасником цього вишколу наш Куцохвостий Святослав Павлишин, СМ.

Великою різницею, коли ти слухаєш і це пристосовуєш на таборі, а зовсім інше, коли ти вже не перший раз проводиш табір і розказуєш «зеленим» із власного досвіду, як «не впасти лицем у болото». Вишкіл був насичений не тільки стислою програмою, але і різноманітністю практичних занять, як наприклад: скласти легенду табору, провести цікаву майстерку, поспівати таборових пісень і «кричалок».

Недільний день вишколу розпочався із Святою Літургією, яку служив о.Елевтерій, він же братчик Ведмідь. Участь в якій взяли не тільки учасники вишколу, але і пластуни-гості з Тернопільської Станиці серед яких був окружний пл.сен.дов. Вовк Сергій Юзик, СМ. Вишкіл Булавних закінчився приємним проливним дощем, який на завершення «окропив» на добре і щасливе таборове літо.

Братчик Ведмідь.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment