І тут, і там

1-ого квітня на Союзівці в Керхонксон, Ню Йорк, старші пластуни Метропольної стежі Сіроманців одержалb 2-ге місце у хокейному турнірі. Загалом у турнірі брали участь Чорноморці, Хмельниченки, Бурлаки, Сіроманці, ОХи і одна команда старших пластунів.

Наші Сіроманці і старша пластунська команда були у фіналі, в якому старші пластуни перемогли 4-0. Сіроманці перемогли проти Охів 6-1 у чверть-фіналі, Чорноморців 2-1 у півфіналі, але немали енергії перемогти старших пластунів у фіналі.

У Сіроманській команді грали Вовки Христофор Бей, Шеймис Келегер (капітан), Коля Шьокало, i  Матвій Ловелл; Куцохвостий Микола Захар ; i Гостровух Ярема Гривняк. Вовк Шеймис Келегер забив 10 ґолів (команда забила 16 ґолів протягом турніру) і вовк Христофор Бей виграв нагороду найкращого голкіпера турніру (пропустив 14 ґолів).

Турнір організував Чорноморець Андрій Оришкевич і це був третий турнір, який тепер буде щорічним на Союзівці. Оселя Союзівка є українським культурним центром в Катскільских горах, якою володіє Український Народний Союз.

Вовк пан Мустафа (Христофор Бей)

Фото Матей Гандзій

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment