Сіроманці біля Джуринського водоспаду

19-23 серпня 2009 року в долині Джуринського водоспаду (с. Нирків Заліщицького р-ну Тернопільської обл.) відбулось Друге Всеукраїнське Пластове Джемборі з нагоди 20-ліття відновлення Пласту в Україні. Перше Всеукраїнське Джемборі проходило ще у 1996 році на Закарпатті. Цього разу на Джемборі було зареєстровано 1300 пластунів зі всіх куточків України, а також із США, Німеччини, Бельгії та Естонії. Серед учасників Джемборі були також скаути з Алжиру, Грузії та Польщі.

Сіроманці не могли пропустити такої нагоди зустрітися, тож на Джемборі були присутніми пл. сен. С. Юзик, СМ, ст. пл. скоб Д. Колесник (був комендантом крайового табору “Скарби нації”), ст. пл. Є. Матвіїв та ст. пл. П. Борис, які приїхали разом з юнацтвом Станиць Сокаль і Городок, ст. пл. скоб І. Спринь, СМ.

Побратими брали активну участь в усіх активітетах ювілейного таборового злету, а одного вечора мали зустріч у сіроманському колі. Ми обговорили багато справ, ділилися враженнями від таборового літа та розповідали історії зі свого життя.

Сіроманці - учасники Джемборі