Традиційно Гостровухи Осипчук Дмитро та Рябокінь Руслан разом зі своїм юнацтвом та небайдужими відвідали меморіал Героїв Крут. Вже вшосте 75-й юнацький курінь ім. Героїв бою під Крутами проводить масштабну пам’ятну поїздку на станцію Крути.

3-го лютого 2013р.Б. в акції брало участь близько 160 чоловік. Програма акції включала вшанування полеглих Героїв, урочисте внесення вінка, відвідування експозиції музею, а також тематичну пейнтбольну теренову гру.На честь 95-ї річниці бою під Крутами пластуни склали великий тризуб з дев’яноста п’яти лампадок. Сяючий тризуб символізував повагу до подвигу молодих, але незламних патріотів.

Теренова гра проводилася на досить великій території та була складною через погані погодні умови. Учасники теренівки змагалися у стрільбі з пейнтбольних маркерів та пневматичної зброї, наданні першої медичної допомоги, розпаленні вогню в складних вологих умовах, рукопашній боротьбі та передачі шифрованої інформації на велику відстань. На акції були присутні багато представників інших організацій та громадськості. Захід відвідали представники Національної Скаутської Організації України, Українського дитячо-юнацького товариства “Січ”, руху «Гуртом», Всеукраїнського Об’єднання «Свобода», а також люди без жодної організаційної приналежності.

З кожним роком акція набирає все більшу і більшу кількість учасників і залучає ширше коло представників громадськості та дружніх організацій. Дякуємо всім, хто долучився до нашого заходу і сподіваємося, що цьогорічна поїздка залишила для вас тільки позитивні враження. З радістю запрошуємо Вас наступного року.

 Дякуємо за фінансову допомогу Ігореві Когуту, Ігореві Крілю, Русланові Марціньківу, Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу України, Фонду ОП УПС станиці Київ ім. В.Скоробського, Едуарду Курганському, Станичній Пластовій Старшині Києва, великому другу станиці Київ, котрий бажав залишитись анонімним, а також транспортній компанії «Туртранс» і пейнтбольному клубу «Фалькон».

За матеріалами сайту станиці Київ

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment