Гостровух пл. сен. пр. Осипчук Дмитро (Бобер), кандидат – пл. сен. прих. Лозбяков Ігор (Крук) відвідали м.  Харків, де проходив Командний чемпіонат України, Чемпіонат України з естафет, Кубок України (7-8 етапи), Кубок України з Темп-О (3 етап) та Чемпіонат України серед ветеранів. Організаторами виступили Державна служба молоді та спорту України; Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту; Харківська облдержадміністрація; Федерація спортивного орієнтування України; Федерація спортивного орієнтування Харківської області; Спортивний клуб Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна.

Перший день змагань проходив поблизу міста в селищі Васищево. Учасники мали змогу перед стартом основної дистанції згадати та випробувати свої сили на полігоні. По тому кожен пройшов основну дистанцію змагань(середню) з Трейл-орієнтування. За підсумком результатів, в Чемпіонаті України серед ветеранів, кожен у своїй віковій групі посів наступні місяця: Бобер – 1 місце, Крук – 2 місце.

Другий день змагань відбувся в міському Ботанічному саду на довгій дистанції. Місце було вибрано дуже вдало, оскільки кожен зміг подивитися неймовірну природу серед буденного міста. Краса, яка розгорнулася, на великій площі, додала цікавості та натхнення всім. Учасники змагалися спочатку з Трейл орієнтування, а потім з Темп-О. За підсумком результатів, в Чемпіонаті України серед ветеранів (Трейл-О), кожен у своїй віковій групі посів наступні місяця: Бобер – 2 місце, Крук – 4 місце; в Чемпіонаті України серед ветеранів (Темп-О): Бобер – 1 місце, Крук – 3.

Протягом всіх змагань кожен випробував свої вміння з різновидів орієнтування, отримали нові навички та багато задоволення.

Писар Степової зграї
Гостровух Рябокінь Руслан

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment