На три міжгалактичні дні Всесвіт змінив свій звичний ритм. Космічні істоти оголосили про прибуття на Землю. Місце висадки – Левурда. Нічого особливого, просто всі кораблі, небесні тіла, зоряні скупчення змінили курс своєї подорожі, і завітали до пластунів Львівської округи на Свято Весни. Гостей приймали розкішно: з танцями, піснями, різноманітними спортивними, творчими, інтелектуальними забавами.

Комендантом СВ був Куцохвостий Ю. Курило, СМ, а бунчужним – Куцохвостий Т. Щепаняк, СМ. Активно допомагали у організації старші пластунки з станиці Старий Самбір. Окрім того, на Левурду прибуло багато Сіроманців Підкарпатської зграї: Вовки Ю. Леськів і І. Спринь, Куцохвостий О. Терлецький, Гостровухи Н. Кудлик, В. Яцишин, Р. Пукач.

Про візит прибульців “вище керівництво” було повідомлене заздалегідь, і тому запросили всіх близьких друзів – станицю Старий Самбір, Самбір, Дрогобич, Рудки та осередок Хирів до спільних розваг. Разом ~110 землян. Жителі землі організували добру екскурсію інопланетним створінням залучивши їх до теренової гри та міжгалактичного змагу. Ознайомившись з територією, усі разом змогли переконатися, хто вправніший у футболі і волейболі, спробувати свої сили на «Веселих стратах», «Лисячому бігу».

Відбувся історичний момент. Прибульці розповіли кулінарні рецепти землянам. Натомість люди продемонстрували свої таланти у співі, танцях, бойовому мистецтві. Після насиченого денного комунікування, участі у різних змаганнях, делегація насолоджувалася ексклюзивним співом від особливого землянина Олекси Микитка, який виконав декілька відомих творінь музичного гурту «Скрімерс».

Крім цього, господарі території запросили інопланетян переглянути нічну ілюмінацію. Кольорові вогники, неонові блиски вразили космічних жителів, особливо підсвітка ракет. Вони не могли відвести свої щупальців від споруд, що звели земляни. Кожна річ захоплювала їх сповна. Невимушена атмосфера зробила своє діло, і гості не захотіли повертатися на кораблі. Перед тим, як попрощатися, вони зробили на згадку міжгалактичне фото, і оголосили кращих представників команд, що змагалися з ними.

У загальному заліку місця розподілились так:

  •  Перше місце отримали дівчата з 32 куреня імені Олени Кульчицької;
  • Друге – 81 курінь імені отця Степана Онишкевича;
  • Третє – осередок Хирів.

За гостинний прийом вони подарували всім мешканцям величної планети грамоти та солодкі подарунки. Переможцям – космічну міні-тарілку (казанок) наповнену згущиком!

Більше фотографій можете переглянути тут.

За матеріалами Пластового порталу

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment