Цього літа Плем’я Сіроманців активно таборувало. Ми були організаторами багатьох таборів в Україні (крайовий табір «Вовча Школа», окружні табори «Тінь лісу» та «Звук Лісу»), в Польщі (крайові юнацький та новацький табори) та в Америці, де окрім участі в таборах, Сіроманці взяли участь у Міжкрайовій Пластовій Зустрічі. Про це трішки детальніше.

Влітку можна було побачити Сіроманців Метропольної Стежі на окружних таборах Америки – або на Вовчій Тропі, або на Писаному Камені. Зокрема, на Писаному Камені, Гостровух Шемис Келегер був братчиком. Вовк Христофор Бей працював в адміністрації оселі як адміністратор, або при басейні як рятувальник для оселі. На Вовчі Тропі таборували Вовк Стефан Лесюк з новацтвом і Гостровух Микола Сьокало з юнацтвом.

Після успішного таборування, Сіроманці вирішили представити курінь і на Міжкрайовій Пластовій Зустрічі.  На МПЗ,  спільно з куренем Верховинки, Сіроманці переводили змаг з куховарення. Юнацтво мусіло зварити страву з таємним овочем-інгредієнтом. При булаві табору розвідувачів працювали Вовки Христофор Бей і Андрій Зварич, а при булаві учасників – Гостровух Шемис Келегер.

В часі МПЗ відбулась також зустріч старших пластунів Метропольної Стежі із Племінним проводом та з Начальним Пластуном – Вовком Л. Романківим, СМ.

Вовк Андрій Зварич, СМ
спеціально для СМ – сайту

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment