11-15 квітня 2013 в місті Києві відбувся Особистий чемпіонат України, Кубок України (1-2 етапи), Чемпіонат України з естафет, Чемпіонат України серед юніорів та юнаків з трейл-орієнтування, Кубок України з Темп-О (1 етап). В головній суддівській колегії були два Гостровухи Степової зграї: пл. сен. праці Осипчук Дмитро (Заступник головного судді з організаційних питань) та ст. пл. Рябокінь Руслан (Заступник головного судді по дистанції на естафеті). А в складі молодших суддів були юнаки підготовчого куреня ім. Володимира Великого.

В перший день змагань відбулась естафета. Юнацтво виступало у складі двох команд у різних вікових категоріях. Команда «Київ – 7» у своїй категорії (вік до 16 років) посіла 2 місце, а команда «Київ – 4» посіла 1 місце у своїй категорії (16-18) років.

В другий день змагань відбулася коротка дистанція та «Темп-О». Найкращими результатами є: 3 місце серед дорослих та 2 місце серед чоловіків групи «Еліти» – ст. пл. Рябокінь Руслан; 1 місце серед юнаків та 1 місце у віковій групі до 14 років серед хлопчиків – пл. прих. Васильєв Едуард; 3 місце серед юнаків та 2 місце у віковій групі до 14 років серед хлопчиків – пл. прих. Федюк Федір; 3 місце у віковій групі до 14 років серед хлопчиків – пл. прих. Шоп’як Станіслав.

В третій день змагань відбулася довга дистанція. Найкращими результатами є: 2 місце у віковій групі до 14 років серед хлопчиків – пл. прих. Сокольников Георгій; 3 місце у віковій групі до 14 років серед хлопчиків – пл. прих. Марченко Богдан.

Організаторами змагань були:

  • Державна служба молоді та спорту України
  • Головне управління у справах молоді та спорту  Київської міської державної адміністрації
  • Федерація спортивного орієнтування України
  • Федерація спортивного орієнтування м. Києва

 

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment