Чарівні звуки вальсу заполонили мене,
Закрутили у вирі запальної музики та шаленого ритму…

Ось і пролетів черговий «Чорноморський благодійний бал»…Чарівні дами, галантні кавалери, сукні, фраки, жива музика…немов повернули далеке середньовіччя у реальність.

Організатори дуже гарно постарались, адже було все: веселі конкурси, несподівані сюрпризи, фокуси вправного ілюзіоніста, смачнючий фуршет і звісно вальс, вальс, вальс…, який під звуки камерного ансамблю ще глибше проникав у душі танцюючих пар, заставляв молоді серця битись частіше. А ще танго, аргентинський народний танець, що відрізняється енергетичним і чітким ритмом, додавав жару у Палаці танцю. Все це змішалось у неповторний мікс, який залишив теплі спогади у серцях відвідувачів балу. Звісно що традиційним було обрання короля та королеви балу! Тут не обійшлось без приємних несподіванок, адже номінованими були 8 пар, в тому числі пара Володимира Процюка та Олі Фегецин, ПС.

Ще минулого року нам випала нагода позмагатись за титул, але не судилось, тоді пара посіла почесне четверте місце. Тому важко було повірити, що доля усміхнеться цього разу… Голосування відбувалось цілком таємно… І якою ж було несподіванкою почути про титул Короля та Королеви Чорноморського балу! Хочеться подякувати усім друзям та знайомим…, незнайомим гостям за підтримку та ваші щирі посмішки на лиці.

На завершення балу, чорноморці внесли традиційний Морський торт, який урочисто розрізали Король та Королева. Усі гості одержали по шматочку та могли насолодитись надзвичайно смачним десертом.
Бал підійшов до кінця… все затихло в очікуванні наступного року. І тільки серця ще бились у прискореному темпі, адже таке не забувається…, таке пам’ятається… Приємно, що Пласт збирає нас не тільки на табори та офіційні зустрічі, але й на ось такі приємні, феєричні вечори.

Інформацію подав В. Процюк

 

 

 

 

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment