Громадська діяльність

28 січня 2011 року у Львівському Палаці мистецтв відбувся унікальний захід – «Мозаїка дотику», який проводився в рамках соціального проекту «Творчі студії пальчикового живопису для дітей з вадами зору» на базі Львівського навчально-реабілітаційного центру для дітей з вадами зору «Левеня» та Львівської загальноосвітньої школи-інтернат для сліпих дітей. В рамках цього проекту діти з вадами зору встановили рекорд Гіннеса – колективна робота пальчикового живопису від дітей з вадами зору на полотні розміром 20х10 метрів. Рекорд став офіційним та був зафіксованим представниками Книги рекордів Гіннеса України.

До цього прекрасного дійства долучились різні громадські організації, зокрема досить вагомий внесок зробили пластуни, як були в ролі волонтерів і співорганізаторів цього заходу.

Досить спонтанно я також долучився до цього проекту в ролі ведучого. Компанію мені склала одна гарна подруга – Любця Журко, СВ, яка активно брала участь в організації дійства і запропонувала мені допомогти у проведенні свята.

Хоча сценарій до проекту ми з Любцею переробили увечері в переддень виступу, все пройшло класно і на належному рівні. Приємно було чути схвальні відгуки про нас на фуршеті після святкового концерту.

Після таких заходів справді замислюєшся над проблемами інших, бачиш якими талановитими можуть діти та розумієш наскільки важливо бути небайдужим та не витрачати час намарне!

Гостровух Віталій Харук

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment