10256642_10152115085672393_5933082003979572652_oЧлени ОТК (Окружної Таборової Комісії) із своїми родинами вже тижнями виїжджають на пластову оселю «Вовча Тропа» в Іст Четгем, НЙ, щоб приготовитися на літні табори де приїзджають, з близька і далека, понад 500 таборовиків що року.

Пластові табори на Вовчій Тропі 2014 року починаються в суботу, 5го липня а закінчуються в суботу, 26-го липня. Стан таборовиків зачисляється понад 250.  Цього річна таборова булава – коменданти:

  •  Табiр Новачок: ст. пл. Оленка Олесницька
  • Табiр Новакiв: ст. пл. Андрій Лазірко, ХМ
  • Табiр Юначок: ст. пл. вір. Христина Темницька
  • Табiр Юнакiв: ст. пл. геть. скоб Андрій Зварич, CM  
  • Початковий табір:  пл. сен. Ореста Олексій, СП

 Початковий Табір є спеціалізований, одно‐тижневий табір для наймолодших новаків та новачок. Мета табору є полегшити їхний перехід до 3‐тижневого пластового табору, та навчити їх самозарадність. Цей табір є для дітей що мають 6-7 років, говорять по-українськи, та вже одержали жовту хустку.Табір триватиме від 20-го до 26-го липня.

На Вовчій Тропі також відбуваються ріжні з’їзди пластунів, ради старшого пластунства і сеньорату та дошколи для виховників.

Від 1953 року пластуни з різних сторін Америки таборують на оселі Вовчої Тропи. Серед чудової природи та між своїми друзями таборовики мають нагоду збагатити своє пластове знання та співжити з однолітками. Тут творяться дружби які залишаються на ціле життя.Вовча Тропа є одною із декількох пластових осель в США.  Вона є найбільша пластова оселя і на думку багатьох таборовиків найбільш мальовнича. Гористий терен, пахучі ліси та квітучі поляни нагадують рідні Карпати. Через останніх 61 років тут таборували тисячі пластунів і відбулися багатолюдні ювілейні пластові зустрічі. Вовча Тропа є власністю Крайової Пластової Старшини США.  Більше інформації про Вовчy Тропy можна знайти на веб-сторінці www.vovchatropa.org. Запрошуємо усіх загостити на нашу Вовчу Тропу.

За матеріалами Пластового порталу

Наталка Фірко

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment