Начальний Пластун в колі побратимів-сіроманців29 вересня під час урочистостей з нагоди надання Начальному пластуну Любомиру Романківу почесного громадянина Жовкви сіроманці Підкарпатської зграї провели чергову зграйову раду.

Її учасниками стали одинадцять Сіроманців зграї.

Рада відбувалася на теренах Жовківщини. Адже почалася вона У Зашкові, а закінчилася на зворотньому шляху до Жовкви.

Учасники ради заслухали звіт Зграйового Євгена Матвіїва. Він розповів про діяльність зграї протягом каденції, згадав  про проведені акції, табори, свята весни і інше.

Побратими-підкарпатці обговорили питання якості виконаних завдань зграї, адміністративні питання.  Прозвучала низка зауваг щодо покращення роботи зграї.

Товариство обрало новий провід. Зграйовим став ст. пл. скоб Тарас Щепаняк, СМ зі Самбора, писарем – ст. пл. Назар Домбровецький з Красного, а скарбником залишився ст. пл. геть. скоб Назар Кудлик зі Львова. Після обрання нового проводу обговорили план праці на наступний рік , в якому основними пунктами стали Окружне СВ, уже традиційний Окружний табір «Тінь Лісу» та новинка у зграйових планах  – «Вишкіл Астрономії».

Загалом, хоча сама рада відбувалася у дуже стислих часових рамках, вона була вдалою. Адже більша частина зграї провела увесь день у дружньому колі, обмінюючись думками та враженнями про рік, що минув.

Також подяка ст. пл. Віталію Харуку, який чи не найбільше доклався до проведення ради у Жовкві, знайшов приміщення та  гостинно всіх прийняв у своєму рідному місті.

ст. пл. Назар Домбровецький

 

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment