Львівська округа Пласту – НСОУ запрошує до участі в окружному виховно-вишкільному таборі «Тінь лісу» який буде проходити з 8 по 18 липня 2010 р.

Вимоги до учасника табору: ступінь пластуна прихильника, вік 11-14 років.

Захоплюєшся життям серед природи, обожнюєш прокидатись  разом із сонцем і вмиватись у  ранковій росі? Тоді Тобі варто збирати  речі і чимшвидше вирушати в гори. Ліс манить у свої обійми. Тут  Тебе чекатимуть незабутні дні на лоні природи, ранок вітатиме лагідним сонячним промінням, тихим шелестом трав і співом птахів. Пропонуємо тобі відчути всю особливість літа в горах на власній шкурі: купання  в річці, забави та ігри, знайомства із новими друзями..

Зацікавився пропозицією і не можеш вже  дочекатись співів біля вечірніх ватр, спання у зручному спальнику та дивовижних гутірок? Вважаєш, що намет – це найкраща домівка, а голос бунчужного вранці – наймиліша пісня замість будильника? Не терпиш побігати в футбол чи взяти участь в тереновій грі? Тоді Тобі варто збирати свій наплічник, заповнювати оголошення і їхати на табір «Тінь лісу».

Ліс завжди має в собі таємницю, яку розгадати  не під силу будь-кому, тому приїдь і  переконай, що Ти – це той, хто розгадає ліс. Відчуй його настрій. Стань частиною цього неймовірного життя і зрозумій, що вечір під куполом зоряного неба – найромантичніша річ у житті. Приїдь – і пронеси вогонь вражень від табору крізь усе літо…

Завантажити зголошення.

Зголоситися слід не пізніше 13 червня 2010 року.

Комендант: ст. пл. П. Борис, СМ

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment