Я – ворона гонорова,
Маю дім у центрі Львова,
А крім того – це не тайна –
Я – ворона надзвичайна;
Видно це і так прекрасно,
Та скажу вам чітко, ясно,
Коротко, немов афіша:
Я у Львові -наймудріша.

 

На станичну новацьку орляткіаду, що відбувалась 31 березня 2012 р. Б., завітала Ґонорова Львівська Ворона, яка в особі сестрички Олі Фегецин, ПС, забавляла новацтво своїми смішними віршами, інтелектуальними змагами, різноманітними конкурсами та забавами. На змазі зібралось шість новацьких роїв, а саме: Капосні вовчики, Прайми, Ельфики, Веселі бурундуки, Промінчики та Веснянки – більше 50 дітей.Діти поринули у казковий світ з неймовірно цікавою легендою, яка палахкотіла впродовж усього змагу.

Програма була надзвичайно насиченою: на дітей чекав театральний конкурс, на який кожен рій мав підготувати свою сценку; інтелектуальний змаг для роїв, на якому команди чекали несподівані питання; представлення роїв – завдання, до якого новацтво зі своїми виховниками підійшло дуже по-різному: хтось робив презентації, хтось – виставу, а хтось – відеоролик. Переможцями стали: інтелектуальний змаг – рій «Веснянки», театральний конкурс – рій «Веселі бурундуки».

Найважливішим, мабуть, було обрання Князівни та Князенка Орляткіади. Представники від кожного рою зійшлись у інтелектуальному змазі, конкурсі на кращий костюм та представленні свого рою. Всі були на висоті, але все ж таки Князенком став Данилко Смик з рою «Капосні вовчики» та Даринка Шинкаренко з рою «Ельфики».

Також сьогодні було розмальовано найбільшу новацьку хустку! Так, саме сьогодні було поставлено рекорд! Відстань між краями хустки становила 3 метри! Тепер залишилось знайти такого бравого новака, якому можна її пов’язати.

Після закінчення змагу бунчужний, гостровух Володимир Процюк, знову зібрав все новацтво в коло і почалась найприємніша хвилина, на яку всі так довго чекали – нагородження.

Усі одержали подяки за участь, а переможці – цінні призи у вигляді інтелектуальних настільних ігор для рою, цікавих книжок та інших сюрпризів.

Приємно бачити усміхнені лиця львівського новацтва та їхніх батьків, які з гарним настроєм та незабутніми враженнями повертались додому.

 Гостровух Володимир  Процюк

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment