В березні 2009 року в пластовому веб-просторі з’явилася нова інтернет сторінка – http://sm.plast.org.ua/

Мета нашого сайту одна – познайомити пластове товариство з нашим куренем, його традиціями, діяльністю, ідеями та задумами. Всі інформації були об’єднані в 13 розділів  Запрацював також і Сіроманський форум – місце, де Сіроманці та наші друзі можуть спілкуватися та обмінюватися думками.

За 17 місяців існування, на нашій СМ-сторінці опубліковано 130 новин, які висвітлюють наші пережиття та пригоди. Періодично з’являються різноманітні цікавинки – фотошпалери, гумор та сіроманські історії. Окремо варто згадати про Вовчу торбу” , де окрім різного курінного фольклору є ексклюзивна сіроманська музика – платівка “На крилах мрій”, видана в далекому 1967 році!

Наш сайт став для Сіроманців Метропольної та Української Стеж своєрідним містком, який єднає у веб-просторі  побратимів, де б вони не знаходились.

За цей недовгий період існування на нашій СМ-сторінці вже більше 10 тисяч відвідувань, що свідчить про те, що  Вас, шановні читачі, цікавить наше життя і діяльність! Щиро дякуємо за те, що Ви разом з нами!

Ми й надалі будемо ділитися з Вами новинами та ідеями, а ще Вас чекатимуть нові подарунки і сюрпризи! Слідкуйте за оновленнями.

Скоб! Авууу!

З повагою,

команда Сіроманського сайту.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment