І тут, і там

З 9 по 17 червня 2016 р. відбувся новацький табір станиці Бучач «Міньйони в Пласті: де моя банана». Як і минулого року табір проходив у колегіумі «Знамення» в с.Зарваниця Теребовлянського району, Тернопільської області. Програма передбачала не тільки пройдення вмілостей, узагальнення знань, отриманих протягом усього пластового року.

Бучацькі Новаки познайомившись з новими надзвичайними друзями, а саме Кевіном, Стюардом, Бобом. Діти навчалися як це бути: добрими, дружніми, уважними та слухняними, наполегливими та дбайливими.

Кожного дня діти вивчали щось нове і цікаве, проходили вмілості, співали, танцювали, грали теренові та спортивні ігри, переглядали мультики відповідно до теми.

В неділю новаки відвідали Святу Літургію, де брали участь у прецесійні ході та посвячення води на джерелі, що тече на подвір’ї Марійського центру.

Табір для новаків щодня приносив якісь цікаві знання, які вони із захопленням приймали у свій розум. Трішки бешкетували, але виховники спрямовували це у правильне русло. На ватрі діти грали у “Чарівну квіточку”, яку для них виховники робили власноруч. Кожного ранку діти отримували стрічки похвали, якщо заслужили їх протягом минулого дня.

На завершення учасники показали свої знання, які отримали під час табору, успішно пройшли вмілості та віднайшли справжнє «бананове дерево».

На закритті всі отримали посвідки про перейдений табір, було відзначено першунів та найкращий рій, а також діти склали Новацьку Обітницю.

На таборі було все, щоб дійсно відчути себе щасливими – не було мами з татом! А були друзі, гарний настрій, втомлюючий, але приємний сон, багато мням-мням, танців, а також строгий, але дуже добрий комендант братчик Ведмідь. На завершення табору навіть не хотілося їхати до дому, а це значить, що табір пішов на “ура”!

Вовк Володимир Геншляк, СМ (о.Елевтерій, ЧСВВ), він же і Братчик Ведмідь.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment