Чемпіонат Європи з футболу, що проходить в Україні, окрім неперевершених вражень і низки інших переваг уможливив і Сіроманські зустрічі. Одна з них відбулася 14 червня у Львові – місті, яке стало «полем футбольного бою» збірних команд Німеччини, Португалії і Данії.

Саме оглянути матч збірних Данії і Португалії, який відбувся 13 червня, у Місто Лева прибув племінний скарбник Вовк Ярко Козак, СМ з Філадельфії. Не могли Сіроманці з львівських околиць не скористатися з такої чудової нагоди і не зустрітися з побратимом-Сіроманцем з Метрополії.

Отож, дружня зустріч відбулася 14 червня у вже звичному для таких імпрез місці – ресторані «Кентавр», що на площі Ринок. Звичному, бо яких два роки тому саме там відбувалася зустріч членів Підкарпатської зграї з Племінним – Вовком Нестором Шустом, СМ.

Друг Ярко завітав з близькою родичкою – п. Орисею Довганик, а з Сіроманців Української стежі присутніми були Стежовий – Вовк Юрко Леськів, СМ, зграйовий Підкарпатської зграї Вовк Петро Борис, СМ, а також керманич виховної програми «Вовчої Школи – 2011» ст. пл. вірл. Ярина Вдовичин, ОД.

При смачній вечері товариство ближче запізналося. Ми згадували різні пластові історії, розповідали про походження деяких цікавих Сіроманських псевдо, ділилися думками про футбольні матчі і гру української збірної тощо. Були і приємні та урочисті моменти. Вовк Я. Козак подарував присутнім сорочинки спортового товариства «Тризуб», а Стежовий Юрко Леськів передав для Сіроманців Метрополії 16 новеньких хустин і підписаний всіма Вовками України Племінний Статут.

Приблизно двогодинна зустріч минула дуже швидко. Друзі міцно стискали лівиці і бажали одне одному ще не однієї захоплюючої зустрічі на Сіроманських та пластових стежках.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment