12-13 листопада 2011 Глава Української Греко-Католицької Церкви Святослав Шевчук мав нагоду приїхати та відвідати Філядельфію. Патріарх Святослав познайомився з молоддю під час зустрічі у Суботній Українській Школі. Включно з нашими пластунами, студенти задавали йому питання на різні теми. Така зустріч пройшла в гарній атмосфері. Директорка Нашої Української Рідної Школи, НУРШ, пані Оля Костів подарувала Партріярхові дерев’яну різьблену ікону Матері Терези.

13 листопада, уся Філядельфійська громада і наша пластова Станиця зібралися разом на Службі Божій з Патріархом. Службу правили також Митрополит Стефан Сорока та понад п’ятдесят отців з різних парафій. Під час проповіді, наш молодий Патріарх закликав молодь бути активними членами нашої церкви і української громади.

Перша зустріч з Блаженнішим Святославом для української громади Філадельфії є надзвичайно важливою, вона принесла велику радість. Його праця з розбудови Церкви та підтримки українського духу є надзвичайно важливою для усіх, і для нас, пластунів, зокрема.

Вовк Андрій Зварич, СМ

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment