І тут, і там

Який загадковий світ у своїй грандіозній картині – поєднання людських всесвітів! Кожен із нас відрізняється один від одного зовнішністю, темпераментом, здібностями і найголовніше – своїм внутрішнім світом, проте, об’єднуючись в гурт, ми знаходимо спільні інтереси, захоплення, думки…

14 вересня 2014 року в мальовничому місті Сокаль відбувся спортивно-патріотичний змаг „Битва за Сокаль“. Організаторами змагу були сокальський осередок Пласту та Регіональний учнівський парламент міста Сокаля. В „битві“ брали участь учні віком 13-16 років. Суть змагу полягала у захопленні головної цілі – потрібно було знайти стилізований прапор Сокаля, який тихенько очікував на переможців біля пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченкові. Кожна команда повинна була захоплювати певні блок-пости, виконувати там завдання, щоб отримати підказки, а вже вони мали допомогти учасникам віднайти головну ціль. Головне у цій грі – думати. І думати швидко. Важливим є те, що фізична підготовка є одним із головних чинників «битви». Насамперед, хочеться відмітити, що усі учасники були добре підготовлені та „зарядженні“ позитивними емоціями. Кожен намагався здобути переможні бали для своєї команди.

Яскравим прикладом для наслідування є організація проекту. Організатори змагу „Битва за Сокаль“, серед яких були Галина Матвіїв, ПС, Володимир Процюк, СМ, Євген Матвіїв, СМ, Тарас Бубела, сокальське юнацтво та учнівський парламент все чітко продумали та підготували. Перш за все, учасники відмітили те, що після захоплення блок-посту кожна команда отримувала SMS-повідомлення про ситуацію загалом, що давало можливість спланувати наступні дії. По-друге, після завершення гри усі команди були нагороджені такою бажаною в цей момент «Карпатською джерельною» від станичного Євгена Матвіїва, СМ, а збірна команда «Зелених» за найбільшу кількість балів, набраних на блок-постах та абсолютні переможці змагу команда Сокальської спеціалізованої школи №3 “Світло майбутнього” отримали смачні піци від спонсора, піцерії «Фігаро» (підприємець Ростислав Фігурко).

Слід зазначити, що дана акція була благодійною. Щоб взяти участь у грі, учасники сплачували благодійну вкладку. Зібрані кошти організатори передали на лікування сокальчанина Романа Пірка, який постраждав у зоні АТО.

На завершення, варто подякувати усім організаторам, які доклали чимало зусиль для організації цього захоплюючого та успішно проведеного змагу. Окрім того, слід сказати, що з відгуків учнів стало відомо, що вони з нетерпінням чекають на наступну цікаву „витівку“ активної молоді міста Сокаль.

Підготували організатори змагу

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment