unnamed (3)Куцохвості Степової зграї Руслан Рябокінь та Дмитро Осипчук разом зі своїм юнацьким підготовчим куренем ім. Володимира Великого прийняли участь у традиційному щорічному Святі Весни станиці Київ, що відбулось 16-18 травня 2014 р.Б. у Київській області.

Тематика СВ цього року була – «фешенебельні ресторани і готелі». Попередньо, в результаті жеребкування Володимирцям випала «Південноазіатська кухня (Індія, Пакистан, Непал)». Такий жереб мотивував провести попередньо консультації з Вовком Степової зграї Дмитром Колесником, СМ, який двічі подорожував до Індії.

В результаті проведеного конкурсу поміж восьми куренями Володимирці (інтендант пл. прих. Федір Фюдюк, головний інтендант Куций Руслан) зайняли 2 місце. Окрім даного конкурсу, відбулись і ряд інших основних елементів програми – конкурс нічної ілюмінації, флешмоб, активітети. Один з таких елементів програми підготували Сіроманці, де учасники за азимутами мали зібрати гасло цього року «Раз добром нагріте серце вік не охолоне, Т.Г. Шевченко». Також в рамках СВ відбувся Крайовий вишкіл дійсно членства ч.35. На ньому одним з інструкторів був Куцохвостий Руслан Рябокінь, СМ. Він прочитав дві гутірки – «Пластовий однострій, впоряд, церемоніали» та «Відзначення і перестороги в УСП».

Загалом Свято Весни пройшло дуже плідно та працьовито, кожен з його учасників впевнено «увійшов в таборовий сезон», відчув чар таборової ватри. Погода, попри невтішні прогнози, сприяла проведенню програми – лиш незначний дощ був на ватрі.

Детальніше про СВ на сайті Станиці Київ .

Foto made  by “Лісові Чорти” and “Lenovo P780” 

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment