І тут, і там

Відбулась рада Степової зграї Української стежі 29 куреня УСП/УПС Сіроманці ім. А.Гарасевича. Попередня рада була аж у 2013 році і події надзвичайно важкого для нашої держави 2014 року не давали нам змоги провести її раніше. Дуже тривожив нас кворум, адже наша зграя не така компактна як інші – це вся лівобережна Україна.
Окрім того, варто було врахувати нестабільну ситуацію на Сході.

Місце проведення ради вже традиційне – це місто Київ. Ще зранку приїхали ми з другом Богданом до столиці нашої Батьківщини, і ,на запрошення наших друзів, мали змогу відвідати організовану київськими пластунами Різдвяну Свічечку. А після всі зголошені до участі степовики зібрались у офісі КПСу. Відкриття ради стало виконання гімну Сіроманців. Після того кожен мав змогу розказати про те, як він прожив попередній рік. Не всі мали змогу приїхати, тому до обговорення скайпом долучився Гостровух Вадим Овчаренко, а пізніше зателефонували Гостровуху Юрію Задераці.

Наступним за планом було обговорення надання відзначень членам нашої зграї. Аби не зурочити, інтрига я вирішив не розкривати, тому будемо вітати друзів вже по їх отриманню. Також, наново переобрали FB_IMG_1423262005822зграйовим Вовка Сергія Летенка, а місце зграйового писаря, Вовка Руслана Рябоконя, який відбув аж 3 каденції, обійняв я, Гостровух Михайло Шерстюк.

Логічним завершенням ради стало планування на наступний рік. Дуже цікавою виявилась пропозиція друга зграйового, про створення посади заступника, бо зграя серйозно розпорошена тереторіально. Тому деякі рішення варто іноді розглядати на місцях. Так, по Слов’янську та округу заступником було обрано друга Вадима, а по Харкову друга Михайла.

На час написання новини у Гострлвуха, ст.пл.прих. Андрія Гарбузюка народився син, із чим ми його всі вітаємо!!!

Гостровух Михайло Шерстюк

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment