Перша з них – 8 квітня в кафе «Дзиґа», що неподалік ратуші. З Начальним пластуном пл. сен. Л. Романківом, СМ прийшли зустрітися члени Підкарпатської зграї «Сіроманців» та Стежовий провід. За обіднім столом зібралися Є. Матвіїв, П. Лабінський, П. Борис, М. Винар, Т. Олійник, І. Спринь, Ю. Леськів. Також, спільну трапезу розділили з Сіроманцями Голова ГПБ пл. сен. В. Базарко, ЧК та діловод 100-ліття Пласту у складі Крайової пластової ради України пл. сен. Ю. Наконечний, ЛЧ.

Окрім дружніх бесід, згадок про здійснені  Сіроманські проекти та обговорення  планів на майбутнє, відбулися й  урочисті моменти. Стежовий Ю. Леськів  передав Начальному пластунові атрибутику «Сіроманців», призначену для Метропольної стежі. Також, пл. сен. Л. Романківу, СМ вручено спеціальну стрічку в кольорах куреня, яку на капелюхах можуть носити виключно дійсні члени куреня.

Ще одна зустріч Сіроманців відбулася у  суботу, 10 квітня. У Сіроманському  колі побратими коротко спілкувалися після сходин членів УСП та УПС  краю з Головним і крайовим проводом, а також Начальним пластуном. Сіроманці прийняли прихильником у свої ряди ст. пл. прих. Андрія Пельдера – станичного у м. Сколе. Друг Андрій отримав малу відзнаку Сіроманця, яка відтепер стане елементом його однострою.

Суботнього  дня до побратимів долучилися інші члени Підкарпатської зграї (окрім  А. Пельдера, ще прибув у Львів О. Терлецький), а також члени Степової зграї С. Летенко, Д. Колесник, А. Гарбузюк  та С. Юзик з Тернополя. Для участі у відзначенні річниці Пластової присяги та зустрічі з побратимами прибув Ігор Горків з Польщі. Таким чином, львівські зустрічі Сіроманців стали знову доволі чисельними, як і в часі лютневого Крайового пластового з’їзду в Києві. Інакше бути й не могло, адже Сіроманське товариство зібрала особлива подія – заприсяження Начального пластуна.