Добра традиція для членів Підкарпатської зграї “Сіроманців” – періодичні зустрічі. Одна з таких відбулася у ніч з 2 на 3 липня неподалік терену окружного виховно-вишкільного табору Львівської округи “Тінь лісу”.

У цих нічних сходинах підкарпатців взяли участь Стежовий Вовк Ю. Леськів, СМ, Вовк І. Спринь, СМ, Куцохвостий П. Борис, СМ, Гостровухи Я. Масяк, Р. Пукач та О. Терлецький. Був присутнім і кандидат до куреня ст. пл. скоб Тарас Щепаняк.

Як тільки табір заснув, пізно вночі Підкарпатці почали Раду. Після виконання Гімну “Сіроманців” при розгорнотуму курінному знамені друга Тараса іменовано на ступінь Гостровуха. Отож наше курінне товариство поповнилося ще одним побратимом. Цього вечора декілька нових кандидатів теж виявили бажання зголоситися до “Сіроманців”. Нічні сходини виявилися на славу. Адже ми обговорили чимало різноманітних курінних справ, а також посмакували чудово приготованим шашликом.

Наступного дня ті з Сіроманців, які були у проводі табору (Т. Щепаняк – бунчужний, Р. Пукач, О. Терлецький – члени булави), приступили до виконання смвоїх обов’язків. Інші друзі, як гості табору, теж намагалися трошки допомогти у проведенні програми. Зокрема, побратими Іван Спринь та Юрко Леськів пригостили дівчат з проводу смачними свіженькими смаколиками (бісквіти “Ведмежатко Барні” і чоколядки “Мілка”), які спеціально придбали по дорозі у табір для подруг пластунок :-), які незважаючи на дощову погоду протягом майже усіх таборових днів доклали багато зусиль для успішного переведення табору.

Спеціально для СМ-сайту

С. П. Риник


Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment