13 вересня 2009 року відбувся Загальний Збір Станиці Городок Пласту – НСОУ. Після звітування проводу та обговорення звіту відбулось переобрання нового складу СПС. Станичним обрано Гостровуха Петра Бориса. Також було обговорено ряд важливих для розвитку станиці питань та затверджено план праці на 2009-2010 р.

До складу СПС увійшли: Писар – Оксана Случик, Скарбник – Наталя Майструк, Референт господарки – Дмитро Збир, Референт преси і інформації – Ірина Пенцак, домівкар Любов Лишак. У складі Станичної Пластової Ради працюватимуть Володимир Бобеляк (Голова СПР), Світлана Федорчук та Андрій Горінь.

27 вересня у приміщенні Пластової домівки відбувся Загальний збір станиці Самбір Пласту – НСОУ. Після звіту уступаючої СПС та СПР обрано новий склад проводу цього пластового осередку.

Станична пластова старшина:

голова СПС – пл. сен. Юрій Леськів, СМ

писар – ст. пл. прих. Марта Капериз

скарбник – ст. пл. прих. Ярина Чобанюк

референт УПН – ст. пл. прих. Ксенія Рондяк

референт УПЮ – ст. пл. прих. Тарас Щепаняк

референт УСП – ст. пл. прих. Соломія Николин

Станична пластова рада:

голова СПР – ст. пл. Микола Шийко, ЧК

член СПР – ст. пл. скоб Олексій Микитко, ЧК

член СПР – ст. пл. прих. Ігор Шийко, ЧК

Під час Загального збору станиці йшлося й про річний план праці. Цьогоріч вирішено провести низку заходів з нагоди 20-річчя відновлення Пласту у Самборі (фотовиставку, презентацію документального фільму про діяльність осередку, святковий концерт), а в наступному – передання у місті ВВМ, традиційне Свято Різдвяної свічечки, відзначення річниці Першої Пластової присяги. Весною також самбірські пластуни долучаться до підготовки і активно братимуть участь у кущовому Святі весни, а завершать пластовий рік курінними таборами і вересневим Днем подяки Господу.

Вітаємо наших побратимів і бажаємо їм наснаги та сил у важливій праці з розвитку їхніх осередків!