Зустріч пластунів з О. СкрипкоюТрапилося так, що у вівторок, 15 вересня, у столиці України перебували одразу три сіроманці: Куцохвостий Сергій Летенко (бо тривалий час там працює і проживає), Гостровух Дмитро Колесник, який прибув на один день з Краматорська (Донеччина), та Вовк Юрій Леськів, який приїхав зі Самбора (Львівщина) теж впродовж дня полагодити низку справ. Кожен з побратимів мав дещо до вирішення, однак за такої чудової нагоди «сіроманці» не могли не зустрітися.

Отож, приблизно о 20 год. місцем зустрічі став майдан біля Золотих Воріт. У цю вечірню пору кожен з побратимів вже встиг звільнитися від справ, а Ю. Леськів ще й взяв участь у зустрічі Олега Скрипки (лідера популярного гурту «ВВ») з юнацтвом та виховниками Станиці Київ.

Друзі вирішили поспілкуватися у кафе з лісовою назвою «Дрова».

Кожен розповідав про пластове літо, особисту діяльність поза Пластом, літній відпочинок. Друзі зі Степової зграї дещо більше довідалися про липневу «Вовчу школу», Стежову Раду, що відбулася на Уричі на початку вересня, про те, що в лютому 2010 р. заплановано провести школу зимового рятівництва з назвою «Школа молодих вовків». Говорили і про львівський 16 Форум видавців, і про роман Галини Вдовиченко «Тамдевін», у якому вовча тематика є домінуючою. Цю книжку як дарунок з Львівщини отримав друг Дмитро.

Прикметно, що гарну традицію неформальних зустрічей членів куреня й цього разу не було порушено: кожен отримав і передав повно позитивних емоцій. Шкода лише, що двогодинні сходини минули так швидко.

Ю. Леськів, С. Летенко, Д. Колесник