24 серпня 2012 року, на офіційному закритті Ювілейної Міжкрайової Пластової Зустрічі у Львові, відбулась ще одна важлива подія у житті нашого Великого Плем’я. Головна Пластова Булава та Крайова Пластова Рада відзначила найактивніших Сіроманців пластовими орденами. 

За зразкову пластову поставу, а також жертовну і  багатолітню працю для розвитку Пласту – НСОУ, зокрема за багатолітнє прикладне виконання обов’язків зв’язкового куреня УПЮ ч. 81, за значний внесок у розвиток окружного таборування та поширення  на крайовому і міжкрайовому рівнях акції «Вифлеємський вогонь миру» Орденом Святого Юрія в бронзі відзначено  Вовка Івана Сприня, СМ.

За багатолітню виховну та адміністративну діяльність в Пласті на станичному, окружному та крайовому рівнях, за впровадження ініціативи надання станицям Пласту НСОУ статусу соціально-значущих дитячо-юнацьких організацій та за невтомну видавничу працю з Пластовим Шляхом та Альманаху століття Пласту Орденом Святого Юрія в сріблі відзначено Вовка Юрія Леськіва, СМ.

За багатолітню виховну та адміністративну діяльність в Пласті на станичному, окружному та крайовому рівнях та за невтомну видавничу працю Орденом Святого Юрія в сріблі відзначено Вовка Сергія Юзика, СМ.

Вітаємо побратимів з цим визнанням та бажаємо успіхів у пластуванні та праці на благо України!

Фото LUFA та з мережі Facebook

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment